Corona – blijf gezond, houdt afstand en blijf positief

Op dit moment zit iedereen in het ‘zelfde schuitje’. Niet letterlijk want we moeten rekening houden met de 1,5 meter ‘social distance’.
Maar we zijn thuis aan het werk of helemaal niet, scholen zijn gesloten, bedrijven en horeca zijn dicht, evenementen zijn tot 1 juni verboden, ook onder de 100 personen.

Wij, als entertainmentbureau, zijn bezig met alle annuleringen of verplaatsingen netjes af te handelen. Als betrouwbaar en bekend bureau zullen wij met u meedenken en horen absoluut niet bij de grote graaiers, iedereen heeft of krijgt het moeilijk. Betaalde boekingen worden dan ook terug gestort.

Toch denken wij aan de periode na Corona, want die komt er! Positief blijven is lastig, maar sleept ons er wel doorheen. Na deze moeilijk, bizarre, vervelende periode (zo zijn er nog meer woorden van toepassing) hopen wij dat u toch weer aan ons denkt om die mooie evenementen alsnog te voorzien van kwalitatief hoog entertainment en artiesten.

Hulde aan alle zorgmedewerkers, boodschappen winkel personeel, transport en logistiek medewerkers, hulpinstanties en aan de overheid om dit allemaal in goede banen te leiden.
Werk mee aan de gezondheid van anderen en houdt je aan alle maatregelen.
Wij zien u graag na deze periode gezond en vrolijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s