Over ons

Foundation
Familiefeestje werden van kinds af aan gevuld met zelf bedachte voorstellingen.
Uiteindelijk liggen er nu ruim 18 jaar aan ervaring in de evenementen- en horecabranche ten grondslag van het succes van Fun & Party Match.
Na de middelbare school heeft eigenaresse Ilse Hospitality & Communications Management gestudeerd. Tijdens de studie heeft zij 500 uur stage opdrachten verzorgd voor onder andere Eneco, Philharmonisch Orkest, Feijenoord en als uitvoerend productieassistente tijdens een Benefietconcert van Opera zanger José Carreras.

Planning, promotie, sales en marketing waren enkele taken tijdens de laatste periode van de studie bij een gerenommeerd attractie- en entertainmentbureau. Na de studie is zij daar enkele jaren blijven werken.

Artiesten, cateraars en attractie verhuurbedrijven wisten het vertrouwen van Ilse te winnen en daarom begon ze haar eigen evenementenbureau. Naast deze artiesten als Look a Like Prince bieden wij ook enkele exclusieve en unieke attracties aan, zoals bijvoorbeeld de Vers Fruit Cocktail Bar, en Glitter & Glamour Mobiel! Ons eigen gemotiveerd en gastvrij personeel staat voor u klaar met eigen attracties en hostess- en catering diensten.

Planning
Raadplegen van onderzoeken, het lezen van branchegerelateerde tijdschriften en het nauw volgen van Sociale Media houdt ons op de hoogte van de huidige trends en regels op evenementengebied. Tijden veranderen. Daar spelen wij zo veel mogelijk op in.

Bij vrijblijvende offertes kunt u er vanuit gaan dat wij kwaliteit en voordelige prijzen goed met elkaar vergelijken. Door onze keur aan artiesten, onze vele contacten en het creëren van aantrekkelijke aanbiedingen zijn wij in staat uw evenement als geen ander optimaal te organiseren! Zo creëren wij transparantie en vertrouwen en kunt u met een gerust hart uw evenement tegemoet zien.

Motivation
Fun & Party Match wil creatief samenwerken met u om een fantastische evenement tot een geheel te krijgen. Graag maken wij een afspraak met u om elkaar te leren kennen en stemmen wij de entertainment invulling af bij uw wensen en budget.
Feesten waarbij de gasten met een lach naar huis gaan, waar nog weken over gesproken wordt dat geeft een kick. Zowel voor u als voor ons.

De website www.funenpartymatch.nl is onze algemene site waar (bijna) alles wat wij doen op vermeld staat.

Bekijkt u ook eens www.looppoppen.nl met een compleet overzicht van alle beschikbare levensgrote looppoppen zoals bv Bob de Bouwer of Fifi.

De site www.oudhollandsentertainment.nl heeft een overzicht met allerlei nostalgisch en ambachtelijk entertainment terugdenkend aan Grootmoederstijd.

Fun & Party Match
info@funenpartymatch.nl
0186-694555

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s